Serveis

 

Elèctrics

L’electricitat ha estat i és la principal activitat en la nostra empresa.  Cal destacar el pes històric que ha tingut el bobinatge de motors, tant trifàsics com monofàsics. Aquests han centrat part important de la nostra activitat, així en la seva reparació com en el control i l’automatisme de control del seu funcionament, amb variadors de velocitat per millorar-ne la vida útil i gestió energètica.

Realitzem quadres elèctrics de protecció i distribució, sempre de baixa tensió.

En el nostre catàleg de serveis podeu acabar d’aprofundir en la diversitat de serveis que oferim als nostres clients en el camp de l’electricitat

Telecomunicacions i Electrònica

En l’era de la informació i les comunicacions, és cabdal saber donar resposta a les necessitats de la societat. Tenim les eines per tal de donar resposta i registre necessari per a dur a terme l’activitat de forma regular.

En el nostre departament d’electrònica i telecomunicació podem fer auditories electròniques i informes tècnics. Aquest ens aporta suport tècnic a l’empresa en aquells sistemes que requereixen coneixements tècnics i poder afrontar amb garantia noves instal·lacions cada cop més dotades d’eines de comunicació.

Auditories de televisió per informar de possibles cobertures de TDT, certificacions d’instal·lacions de telecomunicacions, projectes ICT en instal·lacions noves i en ICT renove.

Automàtica

Amb el departament d’electrònica hem entrat en el món de l’automatisme, diversificant l’estudi de diferents fabricants del sector, des de la sensòrica bàsica fins els processadors més avançats.

Treballem SCADA d’Omron i Siemens; sistemes automàtics de Siemens, Omron i Telemacanique, amb els que creiem que podem donar resposta a les necessitats del sector industrial.

Control de velocitat, control de temperatura, sistemes de pesatge, etc.

Domòtica

La voluntat de la nostra empresa és precisament la diversificació i, com no, no podríem oblidar la domòtica. Hem apostat per l’estàndard europeu, per lo que fem estudis i dissenys en el sistema KNX.

També fem projectes amb sistemes d’altres fabricants, com per exemple Simons.

Climatització i Calefacció

Estudi, disseny i instal·lació de sistemes de climatització i ACS. En molts casos la Font de generació d’energia, tant per la climatització com per la calefacció, pots ser la mateixa; així com la distribució del fluid caloportador.

Treballem amb diferents marques de qualitat contrastades en el mercat i amb les que tenim total confiança.

Estudis d’eficiència energètica.

Hidràulics

Instal·lació de bombes d’aigua per subministre d’aigua, tant a nivell domèstic com a nivell industrial.

Estudis de la bomba que requereix la vostra instal·lació, així com de l’estalvi energètic possible.

Assessorament energètic

Fenienergia empresa delegada

La factura de la llum és desmesurada?

Creu que paga més del que és estrictament necessari?

Nosaltres li podem fer l’estudi de la seva factura. Li podem valorar si el terme de potència és l’adequat per les seves necessitats. Per altra banda, podem visitar la seva empresa, oficines, xalet… i fer-li la proposta de consums i usos a fi i efecte d’estalviar energia.

Els instal·ladors de Fenie (Federació Nacional d’Instal·ladors Elèctrics i Telecomunicacions) hem creat una comercialitzadora d’energia elèctrica amb la finalitat de poder donar resposta a les necessitats energètiques dels nostres clients de confiança.

Fart de fer cues al punt de servei?

Vol fer modificacions a la seva tarifa energètica i no sap com fer-ho? I si ho sap, està disposat a parlar-ho amb una persona anònima?

Nosaltres l’animem a què ens visiti a les nostres oficines i conegui al seu assessor energètic.

En què consisteix un assessor energètic?

És una persona amb la qui podrà obtenir informació constant del que està pagant d’energia i gestionar qualsevol canvi de contractació, claus en mà, per lo que no haurà de preocupar-se mai més per si està pagant el just o no. I per a qualsevol dubte, pot parlar amb el seu assessor en tot moment; amb confiança, tota la que vostès ens conferiu.

Certificats energètics

Des de l’entrada en vigor del RD 235/2013 pel que s’aprova el procediment bàsic per la certificació de l’eficiència energètica d’edificis existents, tots els edificis que siguin objecte de compra, venda o lloguer, hauran de disposar d’un certificat d’eficiència energètica que permeti valorar i comparar les seves prestacions des del punt de vista energètic.

Per a l’obtenció d’aquest certificat nosaltres disposem dels recursos tècnics i humans necessaris.

ICT

Empresa habilitada amb el registre nacional i autonòmic d’instal·lacions de Telecomunicacions i amb el departament d’enginyeria de telecomunicacions.

 

 

Llicència d’activitats

El nostre departament d’enginyeria pot tramitar llicències d’activitat.

Projectes elèctrics

Estudis i projectes de BT per a reformes, ampliacions i noves instal·lacions, tant de nivell domèstic com industrial.

Realització de butlletins de reconeixement i certificats d’instal·lacions.

 

Domòtica KNX

Realització de projectes de domòtica per oficines i per habitatges.

Partner en domòtica de sistemes KNX, estàndard europeu.

Serveis Assistència Tècnica

Kärcher

Són el major proveïdor mundial de sistemes i equips de neteja, productes de neteja i serveis per a l’interior i exterior de la llar, la indústria i el comerç. Els seus productes permeten al client resoldre les seves necessitats de neteja de forma econòmica i, a la vegada, respectuosa amb el medi ambient.

Com a servei d’assistència tècnica us oferim assessorament a l’hora de comprar la seva màquina Kärcher, en funció de les necessitats a cobrir, i consells d’ús i manteniment, així com les reparacions necessàries.

Ebara

Servei i assistència tècnica de la prestigiosa marca de bombes de pressió d’aigua.

Instal·lació i manteniment de grups de pressió en comunitats de propietaris i indústria, sistemes de reg i grups de pressió contra incendis.

Washtec

Washtec és el proveïdor líder mundial de solucions innovadores en tots els aspectes relacionats amb el rentat de vehicles.

Oferim la instal·lació i el manteniment de tot tipus d’instal·lació de la marca, així com l’assessorament en el funcionament de les mateixes, a fi i efecte de ser eficients en l’ús dels recursos necessaris per al seu bon funcionament.

Proveïment de productes químics de neteja.