Serveis Assistència Tècnica

 

Washtec

Washtec és el proveïdor líder mundial de solucions innovadores en tots els aspectes relacionats amb el rentat de vehicles.

Oferim la instal·lació i el manteniment de tot tipus d’instal·lació de la marca, així com l’assessorament en el funcionament de les mateixes, a fi i efecte de ser eficients en l’ús dels recursos necessaris per al seu bon funcionament.

Proveïment de productes químics de neteja.

Kärcher

Són el proveïdor mundial més gran de sistemes i equips de neteja, productes de neteja i serveis per a l’interior i exterior de la llar, la indústria i el comerç. Els seus productes permeten al client resoldre les necessitats de neteja de forma econòmica i, alhora, respectuosa amb el medi ambient.

Com a servei d’assistència tècnica us oferim assessorament a l’hora de comprar la vostra màquina Kärcher, en funció de les necessitats a cobrir, i consells d’ús i manteniment, així com les reparacions necessàries.

Ebara

Servei i assistència tècnica de la prestigiosa marca de bombes de pressió d’aigua.

Instal·lació i manteniment de grups de pressió en comunitats de propietaris i indústria, sistemes de rec i grups de pressió contra incendis.