Assessorament energètic

 

La factura de la llum és desmesurada?

Creu que paga més del que és estrictament necessari?

Nosaltres li podem fer l’estudi de la seva factura. Li podem valorar si el terme de potència és l’adequat per les seves necessitats. Per altra banda, podem visitar la seva empresa, oficines, xalet… i fer-li la proposta de consums i usos a fi i efecte d’estalviar energía.

Els instal·ladors de Feníe Energía (Federació Nacional d’Instal·ladors Elèctrics i Telecomunicacions) hem creat una comercialitzadora d’energía elèctrica amb la finalitat de poder donar resposta a les necessitats energètiques dels nostres clients de confiança.

Fart de fer cues al punt de servei?

Vol fer modificacions a la seva tarifa energètica i no sap com fer-ho? I si ho sap, està disposat a parlar-ho amb una persona anònima?

Nosaltres l’animem a què ens visiti a les nostres oficines i conegui al seu assessor energètic.

En què consisteix un assessor energètic?

És una persona amb la qui podrà obtenir informació constant del que està pagant d’energía i gestionar qualsevol canvi de contractació, claus en mà, per lo que no haurà de preocupar-se mai més per si està pagant el just o no. I per a qualsevol dubte, pot parlar amb el seu assessor en tot moment; amb confiança, tota la que vostès ens conferiu.